Pericole - gaz

Gazele naturale și gazul petrolier lichefiat (GPL) - cunoscut, de asemenea, sub numele de propan butan (PB), stocat în containere sau cilindri speciali reprezintă una dintre cele mai sigure surse de energie, dar, în caz de scurgeri, acestea prezintă un pericol serios pentru sănătatea oamenilor în interior (apartamente, case, case de vacanță sau rulote).

Dacă gazul se acumulează fără a fi observat, chiar și pornirea luminilor îl poate aprinde și declanșa o explozie.

Scurgerile de gaz pot să apară din mai multe motive

Cum mă pot proteja?

Deși majoritatea motivelor enumerate care produc scurgeri de gaz pot fi prevenite cu atenție, accidente se pot întâmpla cu ușurință dacă, de exemplu, aveți nasul înfundat sau aparatul consumator de gaz se defecteaza.

Pentru a detecta pericolul de scurgere de gaze din timp, Honeywell a dezvoltat alarma de gaz HF500, care oferă o soluție globală pentru detectarea gazelor naturale sau scurgerilor de gaz PB.

Alarma de gaz HF500, care a fost concepută și dezvoltată inițial pentru profesioniștii care investighează scurgeri de gaz combustibil, reprezintă o alegere ideală pentru apartamente, case familiale sau școli, spitale sau alte instituții.

Pot scurgerile de gaze să îmi afecteze casa?

Scurgerile de gaze pot afecta pe toată lumea:

Prin urmare, detectarea scurgerilor de gaze combustibile afectează fiecare proprietar, administrator de clădire, manager de instituție sau proprietar de zone de camping.

Salt la detectoare pentru scurgeri de gaze